Föreningsstämma 2020

Årsstämma 2020 äger rum den 23 september klockan 18:15. På grund av rådande omständigheter med smittrisk håller vi årsstämman utomhus på Spirans gård vid pergolan. Välkomna!
Handlingar till stämman finns här.

Styrelsemöte 18/8 2020

Styrelsen sammanträder den 18 augusti 2020. Har ni något ärende som styrelsen borde fatta beslut om är det bra att ni inkommer med det senast den 15 augusti.

Com Hem går över till digitalt

Den 8 september går Com Hem över till att sända tv-kanaler helt digitalt och de analoga kanalerna utgår. Om du tittar på analoga tv-kanaler bör du ändra till digital tv senast den 8 september. För mer information kolla här eller här.

Ny städfirma

Från och med vecka 49 börjar Inspira AB städa hos oss. De städar på tisdagar och torsdagar.

Passersystem

Vårt nya passersystem är igång. Om du behöver hjälp för att boka något objekt kolla här eller mejla webmaster@folkungarna.se.

Extra föreningsstämma

Extra föreningsstämma 2019 äger rum den 13 juni klockan 18:30. Stämman kommer att genomföras i föreningslokalen på Folkungavägen 27. Välkomna!

Äntligen installation av passersystem!

Styrelsen har beslutat att anlita PM Larm & Passage System AB för att installera passersystem i föreningen. Installationen beräknas påbörjas på måndag den 1/4 och kommer ske i ett antal etapper. I första skedet dras all kablage ut från elrum till entréer och övriga dörrmiljöer som ska ha kortläsare. Vi kommer ut med mer info om exempelvis hur det fungerar med koder, när första skedet är avklarat. Har ni funderingar är ni välkomna att kontakta styrelsen. Notera att inget tillträde till någon lägenhet behövs.

Föreningsstämma 2019

Årsstämma 2019 äger rum den 10 april klockan 18:00. Stämman kommer att genomföras på Häggviks särgymnasium, Stora konferensrummet, Häggviksvägen 4. Välkomna!
Handlingar till stämman finns här.